Olga Sehnalová vysadila ke stému výročí MDŽ strom

Olga Sehnalová v pondělí 7. března oslavila sté výročí Mezinárodního dne žen. Nejprve ve své rodné Kroměříži vysadila společně se zdejší organizací Sociálně demokratických žen památný strom a poté se přesunula do Brna, kde vzpomínka na tento mezinárodní svátek pokračovala v Domě umění.

Památný strom byl v Kroměříži při příležitosti stého výročí MDŽ vysazen v pravé poledne v Bezručově parku. Jednalo se o jerlín japonský, který nahradí akáty nedávno pokácené kvůli rekonstrukci parku. Nad celou akcí převzala Olga Sehnalová svou záštitu. Odpoledne se europoslankyně přesunula z Kroměříže do Brna, kde se zúčastnila diskuze na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity s názvem „Femina - Res publica? Budoucnost političek v Evropě 2020.“ Debatu uspořádal ve spolupráci s Informační kanceláří Evropského parlamentu fakultní obor genderových studií a vedle Olgy Sehnalové se jí zúčastnily i poslankyně Anna Putnová (TOP09) a Kristýna Kočí (VV). Přednáška se snažila odpovídat na otázky, proč je v politice mnohem méně žen než mužů, jaké jsou bariéry jejich většího zastoupení či zda je vůbec potřeba tuto otázku řešit.

Moje videa
Vystoupení v OSN

12.4.2018 | Pane prezidente, Vážení delegáti, svým projevem bych chtěla navázat jménem České republiky na prohlášení, které vydala Evropská unie dnes ráno. Bezpečnost silničního provozu je celosvětově významné společenské téma, které ...
Stáhněte si

Copyright © MUDr. Olga Sehnalová, MBA 2009-2019. [ www.sehnalova.cz ] Webmaster [ www.zarsky.net ]